• +34 93 587 95 38
  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Dona'ns suport!

Com a particular o com a empresa, vostè pot realitzar una donació i/o aportacions periòdiques a favor de la Fundació Victoria de los Ángeles. D'aquesta forma ens ajuda a seguir realitzant activitats per a donar a conèixer el llegat de Victoria de los Ángeles a tot el món, així com reforçar la sostenibilitat d´una organització sense ànim de lucre.

Beneficis

A canvi, li oferim informació periòdica sobre novetats de la Fundació, noves iniciatives i invitacions a les activitats que es realitzin.

Deducció fiscal

Podrà obtenir els beneficis fiscals establerts en l'article 19 de la Llei 49/2002 de 23 de desembre de Règim Fiscal de les entitats sense fins lucratius i dels incentius fiscals al mecenatge.

Opció 1: Col·labora com a amic de la Fundació Victoria de los Ángeles

Emplena el formulari amb les teves dades personals; d'aquesta manera podrem incorporar-te a la nostra base de dades i enviar-te el certificat del teu donatiu per a la desgravació fiscal. Col·laborant amb l'aportació que decideixis, seràs amic de la Fundació Victoria de los Ángeles i rebràs la informació sobre els nostres esdeveniments i sobre les activitats de la Fundació. Amb això ens ajudaràs a mantenir viu el record de la Victoria de los Ángeles, a fomentar el seu exemple entre noves generacions i contribuiràs en els nostres projectes d'ajuda social.

Dades Particular:

Dades Empresa:

Compte

Opció 2: Donació amb Transferència Bancària

Entitat: Caixa d'Enginyers

Nº de compte: 3025 0014 03 1400024862

Nº de compte internacional: IBAN ES43 3025 0014 0314 0002 4862 - SWIFT CDEMESBB

Deducció fiscal: Podrá obtenir els beneficis fiscals establerts en l´artícle 19 de la Llei 49/2002 de 23 de desembre de Règim Fiscal de les entitats sense fins lucratius i dels incentius fiscals al mecenatge.

MISSIÓ de la FUNDACIÓ VICTORIA DE LOS ÁNGELES

La missió de la Fundació Victoria de los Ángeles és conservar i difondre el seu llegat, per tal que el testimoni vital i artístic de la persona i la cantant segueixin vius. I també formar a futures generacions de músics, seguint l’exemple de l’artista

PATROCINADORS

Fundació Victoria de los Ángeles

La Fundació Victoria de los Ángeles s’obre a l’art en majúscules, de la mateixa manera que la pròpia Victoria dels Àngels va ser sensible no només a la música, sino també a la literatura i a les arts plàstiques. Una sensibilitat que va saber compartir i comunicar, sempre amb generositat, i a través de la veu, possiblement el millor instrument de tots, el més fràgil.

Fundació
Victoria de los Ángeles

Gran Via de les Corts Catalanes, 585, 08007 Barcelona
© 2018 Web OFICIAL de la Fundació Victoria de los Ángeles. All Rights Reserved. Disseny RAAR