Condicions de compra

Condicions de compra

En els processos de compra en línia les despeses d'enviament es calculen automàticament en temps real, perquè vostè pugui veure l'import total de la seva compra.

Aquest càlcul es realitza en base a les següents variables:

País de destinació

El destí de l'enviament influeix en el preu segons les tarifes que ens marquen els operadors logístics o les oficines de correus amb les que treballem.

Forma d'enviament

Correu ordinari:

  • Nacional: 5-7 dies hàbils.
  • Internacional: 15-20 dies hàbils.
Reclamació de comandes no lliurades

Un cop que li informem que li hem enviat la seva comanda, si no la rep en els terminis indicats anteriorment pot posar-se en contacte amb nosaltres i realitzarem immediatament la reclamació al transportista.

En el cas d'enviaments per correu certificat, Correus es reserva un termini per contestar les reclamacions de fins a 1 mes (en el cas d'enviaments internacionals) i 15 dies (en el cas d'enviaments nacionals). Un cop obtinguda la resposta a la reclamació ens posarem en contacte amb vostè.

Pes total de la comanda

Aquest pes serà la suma dels pesos individuals dels articles més el pes de l'embalatge.

Atenció
  • En els enviaments realitzats a països no pertanyents a la Unió Europea la Fundació Victòria dels Àngels no assumirà les despeses corresponents a impostos i aranzels duaners propis de cada país.
  • Les existències dels articles són limitades, pel que la seva aparició en aquesta web no implica disponibilitat immediata. En cas de no disposar de l'article demanat, la Fundació Victòria dels Ángeels es posaria en contacte amb vostè per informar-li de la demora en la recepció de la seva comanda.
  • La Fundació Victòria dels Àngels garanteix la confidencialitat de les dades personals consignades en les seves comandes.
Enviament i facturació

Quan ens faciliti les dades de facturació i enviament en el procés de compra, escriviu a "Informació de facturació" les dades de la persona a la qual li arribarà la factura i en "Informació de lliurament" el destinatari a qui desitja enviar la comanda.

Política de devolucions i anul·lacions

Devolucions

Complint amb la normativa vigent, li concedim a vostè el dret de retornar qualsevol article en el termini de 7 dies des de la data de recepció. No haurà d'aportar cap explicació: qualsevol article retornat en condicions normals (amb el seu embalatge original i sense utilitzar) serà acceptat sense més. En un termini màxim de 30 dies de la recepció de la devolució, la Fundació Victòria dels Àngels es compromet al seu reemborsament.

Abans de realitzar la devolució, haurà de comunicar-ho a info@victoriadelosangeles.org i li indicarem la forma en què pot retornar-nos la comanda. És indispensable aquesta comunicació prèvia i no podrem acceptar devolucions a ports deguts que s'hagin realitzat mitjançant un mitjà de transport diferent a l'indicat per nosaltres. Si la causa de la devolució fos que l'article retornat és defectuós o no correspon al sol·licitat en la comanda, la Fundació Victòria dels Àngels càrrec de les despeses de la devolució i nou enviament. Si el motiu de la devolució és que la comanda no el satisfà, li reemborsarem l'import, però no les despeses d'enviament ni les despeses de devolució. La devolució d'imports es realitzarà a través de transferència bancària al compte indicat pel client o mitjançant abonament a la targeta de crèdit.

Anul·lacions

Acceptem les anul·lacions de qualsevol comanda, sempre que no haguem procedit a l'enviament d'aquest. Si ja ha estat enviat, haurà d'esperar a rebre-ho i procedir a la seva devolució, sempre que compleixi els requisits de la nostra política de devolucions.

Per a cancel·lar la comanda haurà de fer-ho trucant a al telèfon +34 937.422.168 o escrivint-nos a l'adreça de mail: info@victoriadelosangeles.org

Moltes gràcies,
Fundació Victoria de los Ángeles