Dóna’ns Suport

com donar suport

Com a particular o com a empresa, vostè pot realitzar una donació i/o aportacions periòdiques per a donar suport a la Fundació Victoria de los Ángeles.

D'aquesta forma podrà vincular-se a l'activitat de la Fundació, fent-ne possible la seva continuïtat, tot participant en la preservació del llegat vital i artístic de la soprano i donant suport a la carrera de joves artistes.

Com a persona física

La Fundació Victoria de los Ángeles ofereix diferents modalitats en les quals vostè podrà implicar-se de manera personal en l'activitat de la Fundació i així poder fer possible el desenvolupament de la seva missió i objectius.

Amic

Una categoria pensada per a persones físiques que volen estar vinculades al dia a dia de la Fundació, a través de les seves activitats.

D'1 a 1.000 euros.

Amic mecenes

Per a aquells amics que volen implicar-se en major grau en el suport a la Fundació.

A partir de 1.000 euros.

Àngel (acompanya a un artista)

Inspirada en la figura dels business angels, recuperem la figura del mecenes que fa possible la carrera dels artistes, com fou el cas de la pròpia Victoria de los Ángeles. Les persones que triin aquesta categoria acompanyaran a un artista en els primers passos de la seva carrera, fent possible el seu desenvolupament artístic i garantint els recursos necessaris per a portar-ho a terme. La Fundació es garanteix, en contrapartida, a mantenir a l'Àngel al corrent dels progressos de l'artista i oferir invitacions per a que l'acompanyi en tots els seus passos.

A partir de 5.000 euros.

Com a empresa

La Fundació Victoria de los Ángeles ofereix nombroses opcions de patrocini per a les empreses que vulguin donar suport a la seva activitat, adaptant-se a les seves necessitat com a empresa i polítiques de Responsabilitat Social Corporativa.