Victoria at the Night of the Museums

As part of the Night of the Museums, an event held on 15 May, the Institut del Teatre organised the exhibition ‘El que no diuen els Àngels’ (‘What the Angels don’t say’), designed by the stage design students of the Escola Superior d’Art Dramàtic.

El Teatre Estudi de l'Institut del Teatre acollí el passat 15 de maig la instal·lació 'El que no diuen els Àngels' una mostra de vestits d'òpera i de concert de Victoria de los Ángeles conservats al Museu de les Arts Escèniques (MAE).

La instal·lació l'han elaborat alumnes d'escenografia de l'Escola Superior d'Art Dramàtic (ESAD) a través de l'assignatura 'Escenografia i exposicions' dirigida per Anna Alcubierre, i buscava explorar la relació i el trànsit entre el procés i l'obra final.

Des de la intimitat del camerino, com un espai de tensió prèvia a la sortida a escena, fins la satisfacció dels aplaudiments.Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /usr/home/victoriadelosangeles.org/web/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /usr/home/victoriadelosangeles.org/web/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/usr/home/victo...', 'saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /usr/home/victoriadelosangeles.org/web/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52